• projecten

Projecten

Civielwerk heeft in bijna 25 jaar aan vele projecten gewerkt. Hieronder enkele toonaangevende projecten:
 

Aanleg van de Maasvlakte

Werkzaam voor het Projectbureau Team Maasvlakte voor de engineering van de aanleg van de Maasvlakte. Dit had onder meer betrekking op de aanleg van de Europaweg (N15), het viaduct de ‘C2-bocht’, de aanleg van het grote rangeerterrein van de Havenspoorlijn en het aanleggen van de terreinen voor de ECT terminal. Een groot en uitdagend project waar wij in teamverband een mooie infrastructuur hebben aangelegd.

Damcentrum te Leidschendam

In Leidschendam is het centrum herontwikkeld, bestaande bebouwing uit de jaren ’50 werd gesloopt. Projectontwikkelaars realiseerde er fraaie nieuwbouwprojecten. Civielwerk coördineerde de bouwrijp fasen van enkele kavels, maakte de GREX raming voor de woonrijpfase en adviseerde het projectbureau.

Rijswijk

In de gemeente Rijswijk heb ik gewerkt aan vele en diverse asfaltprojecten (onderhoud en reconstructies), herinrichtingsplannen, aanleg van fietspaden, vervangen of relinen van rioleringen, vervangen van houten voetgangersbruggen voor composieten bruggen, de inrichting van een stadspark (Savarin) en diverse integrale onderhoudsprojecten aan kunstwerken, OV en VRI’s.

Dordrecht

Bij het IBD heb ik gewerkt aan de reconstructie van de Merwedestraat en Oranjelaan. Op detacheringsbasis heb ik als ontwerpleider als ‘spin het web’ gefungeerd. Projecten bestonden uit het verleggen van kabels en leidingen, verplanten van bomen, relinen rioleringen, aanpassen van een gemaal en heel veel asfalt.

Midden Delfland

In de gemeente Midden Delfland verzorg ik al vele jaren alle asfaltprojecten van A tot Z. Samen met de wegbeheerder zijn we nu werkzaam aan een aantal unieke projecten, woonstraten klimaat robuust inrichten. Door het toepassen van gras parkeren (TTE Direct Groen Systeem) en regenwater af te voeren naar plantvakken met daarin speciale (water)planten in een speciaal subtraat, worden straten en trottoirs afgekoppeld. Door het toepassen van gras in plaats van stenen wordt er ook iets gedaan aan de hittestress en worden woonstraten vergroend.

Scheveningen, boulevard

Bij het ibDH werk ik aan een prachtig project, de herinrichting van de boulevard van Scheveningen. Samen met een team van experts, engineeren wij dit grote project. Ik houd me voornamelijk bezig met het coördineren van het verleggen van kabels en leidingen, bouwfaseringen, bouwplaatsinrichting, maaiveld in richting en het maken van het RAW bestek.

Volg ons op:

 • Highlight 1

  Scheveningen, Boulevard

  Bij het ibDH werk ik aan een prachtig project, de herinrichting van de boulevard van Scheveningen. Samen met een team van expe

  Lees meer
 • Highlight 2

  Midden Delfland

  In de gemeente Midden Delfland verzorg ik al vele jaren alle asfaltprojecten van A tot Z. Samen met de wegbeheerder zijn we nu

  Lees meer
 • Highlight 3

  BRM en WRM Rijnlandlaan

  De Gemeente Leidschendam – Voorburg ontwikkelt samen met Vidomes sociale huurappartementen in de Rijnlandlaan in Voorburg. Civ

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.